SWA header - camper

Camper

Met een camper voelt u zich vrij. Vrij om rond te trekken. Een nachtje hier, twee nachtjes daar. Het is een betaalbare manier van vakantievieren, maar campers blijven dure objecten. En elke camper is anders. Daarom bieden wij u een camperverzekering die u naar wens kunt samenstellen. Ook voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers.

Camperverzekering op maat

U kunt uw camperverzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw inboedel, luifel en rechtsbijstand meeverzekeren. Onder uw inboedel vallen ook uw fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen.

Tot 75% lagere premie op uw camperverzekering

De schadevrije jaren van uw auto tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw camperverzekering.

Hoogste vergoeding voor tweedehandscamper

Heeft u uw camper tweedehands gekocht? Uw camper is de eerste drie jaar tegen de aankoopwaarde verzekerd. Raakt uw camper tijdens deze periode gestolen of total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper inclusief alle accessoires heeft betaald. Na drie jaar vergoeden wij maximaal de dagwaarde. Is uw camper ouder dan 40 jaar? Neem dan even contact met ons op.

Persoonlijke hulpverlening in Nederland én Europa

Met de Camperverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp in binnen- en buitenland. De a.s.r. hulplijn is 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u snel hulp bij pech en schade aan uw camper. Indien noodzakelijk sturen we camperonderdelen naar u toe. Uw camper komt gegarandeerd weer veilig thuis. Tip! Sla het nummer van de a.s.r. hulplijn op in uw telefoon: +31 30 256 77 77.

Snelle en vakkundige hulp bij ruitschade

a.s.r. verzekeringen werkt samen met Camperglass. Deze professional op het gebied van ruitschade monteert op locatie (overal in de Benelux). Wij regelen de schadebetaling voor u. U heeft daar dus geen omkijken naar! a.s.r. verzekeringen werkt ook samen met Camperschadeselect.

Meer weten over onze dienstverlening en procedures?
Afbeelding - Afspraak maken