SWA header - Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid medische beroepen

Het is niet iets waar u misschien dagelijks bij stilstaat, maar bij de uitoefening van uw medisch beroep en/of het voeren van uw medische praktijk kunnen er ook zaken misgaan. Of het nu gaat om een medische fout, een medewerker die schade veroorzaakt of schade die een medewerker oploopt in uw praktijk.

Hoe grondig en zorgvuldig u ook te werk gaat als medisch professional, aansprakelijkheidsrisico’s zijn niet altijd te vermijden. Zeker in een medisch beroep kunnen claims hoog oplopen en grote gevolgen hebben voor u en uw praktijk

Een aansprakelijkheidsverzekering voor medische beroepen biedt een waardevolle bescherming en gemoedsrust voor u als medicus. Het is een investering in uzelf en uw carrière. Het stelt u in staat om met vertrouwen en zekerheid uw beroep uit te oefenen en/of praktijk te voeren.

Of u nu waarnemer of werkgever bent of misschien een grotere onderneming runt, een verzekering die u beschermt tegen de financiële risico’s voor de schade aan anderen is onmisbaar. Vooral als het om patiënten gaat.

Wij bieden u graag een optimale verzekering die past bij de uitoefening van úw beroep.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering medische beroepen en/of direct een offerte aanvragen? Bel met 0318-544 044 of vul ons contactformulier in.