SWA header - motor

Motor

Uw motor staat voor vrijheid. Zo is het ook met de motorverzekering. U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen: alleen WA, WA/Beperkt Casco en WA/Volledig Casco. Met beide cascodekkingen bent u verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, hagel, storm en transport. Volledig Casco geeft bovendien dekking bij schade door botsen, slippen, te water raken en vandalisme.

In alle gevallen is hulpverlening met uitgebreide pechdekking in Nederland en Europa standaard meeverzekerd. Uw verzekering kan desgewenst worden uitgebreid met drie in plaats van één jaar nieuwwaardevergoeding. Daarnaast heeft u de keuze uit onder andere een ongevallendekking voor opzittenden, een no-claimbescherming en een rechtsbijstanddekking. Ook uw helm en kleding kunnen apart worden meeverzekerd.

Wat wordt er uitgekeerd?

U bent WA verzekerd tot een maximum van € 6.500.000,- per gebeurtenis voor materiële schade en € 2.500.000,- per gebeurtenis in geval van letselschade. Bij cascodekking geldt bij schade een eigen risico van € 150,-. Bij Volledig Casco is het eigen risico voor bestuurders jonger dan 24 jaar € 200,-.

Belangrijke voordelen:

  • Maatwerk voor elke motor
  • Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
  • Gunstige premie
  • Aantrekkelijke korting voor zomerrijders
  • Scherpe premie

De premie is afhankelijk van zaken als leeftijd, woonplaats, jaarkilometrage en motorvermogen. Ook het aantal schadevrije jaren speelt een rol, evenals uw keuze ten aanzien van eigen risico, kortingen en uitbreidingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze motorverzekering en/of direct een offerte aanvragen? Bel met 0318-544 044 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over onze dienstverlening en procedures?
Afbeelding - Afspraak maken