SWA header - caravan

Caravan

Bent u eigenaar van toercaravan, stacaravan of vouwkampeerwagen? Dan kunt u met de caravanverzekering uw eigendom geheel naar eigen wens goed verzekeren.

Waarom deze verzekering?

Uw caravan is er voor uw plezier. U wilt er zorgeloos van genieten en daarom is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met de caravanverzekering regelt u dat op maat. Schade door aanrijding, brand/diefstal en storm kunt u naar keuze apart of in combinatie verzekeren. Wilt u al deze dekkingen, dan kiest u voor All Risk, eventueel aangevuld met de Topmodule.

Ook zijn er aparte uitbreidingen voor hagelschade, inboedel, voortent/luifel en rechtsbijstand.

In alle gevallen zijn Wettelijke Aansprakelijkheid en hulpverlening in Nederland en Europa standaard meeverzekerd. De hulp wordt verleend via de a.s.r. hulplijn op +31 30 256 77 77.

Wat wordt er uitgekeerd?

U bent WA verzekerd tot een maximum van € 500.000,- per gebeurtenis. Bij de All Risk dekking geldt een standaard eigen risico van € 75,- per gebeurtenis. Kiest u voor een extra eigen risico, dan krijgt u korting op de premie.Uw nieuwe caravan is 2 jaar lang tegen nieuwwaarde verzekerd. Deze termijn kunt u uitbreiden tot 5 jaar en met de Topmodule zelfs tot 7 jaar. Pas daarna wordt een afschrijvingsregeling toegepast. Bent u niet de eerste eigenaar, dan wordt bij verlies of total-loss twee jaar lang de aankoopwaarde van uw caravan vergoed.

Wanneer een stacaravan door een gedekte gebeurtenis verloren is gegaan, dekt All Risk ook de kosten van het herplaatsen van een caravan op de oorspronkelijke plek en het opnieuw aansluiten van gas, water, elektriciteit, telefoon, centraal antennesysteem en riolering.

Belangrijke voordelen:

  • Kies de dekking die bij u past
  • Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
  • Nieuwwaarde tot 7 jaar te verzekeren
  • Voordelige premie
  • Gunstige afschrijving
  • Scherpe premie

De premie wordt berekend op basis de gekozen dekkingen en de kenmerken van uw caravan. Zo geeft bijvoorbeeld een hagelbestendig/hagelwerend dak 75% korting op de premie voor hagelschade. De premie berekenen wij altijd over de aankoopwaarde van uw caravan. U betaalt dus nooit teveel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze caravanverzekering en/of direct een offerte aanvragen? Bel met 0318-544 044 of vul ons contactformulier in.

Downloads

Meer weten over onze dienstverlening en procedures?
Afbeelding - Afspraak maken